U en uw gezin

Reisverzekering

Reisverzekering

U kan niet vertrekken vanwege een orkaan die over uw bestemming raast? U heeft een ski-ongeval en dient gerepatrieerd te worden? U bent op reis, maar uw oma overlijdt en u wil de begrafenis bijwonen?

Vertrek zorgeloos op citytrip of naar een exotische bestemming; met de reisverzekering van Aon kan u écht genieten op vakantie. Aon werkt hiervoor samen met een wereldwijde prominente verzekeraar zodat u kan rekenen op een globaal netwerk om u te helpen!

Kies de verzekering die bij je past: een tijdelijke of jaarlijkse verzekering, al dan niet met een annulatiedekking.

     
BA Familiale verzekering

BA Familiale

Zelfs een kleine onachtzaamheid kan grote gevolgen hebben.  De BA Familiale biedt u een financieel vangnet.

Voorbeelden? U breekt een vaas terwijl u winkelt bij een antiquair; Uw hond rent weg en veroorzaakt een verkeersongeluk; Uw kind schopt een bal door het raam van de buur ..

Deze dekking is zeker een aanrader voor uw familie. Aon@work voorziet ook kortingen voor 60-plussers en alleenstaanden.

Last but not least, geniet u met deze verzekering ook van een gratis dekking Bike Assist. Lees zeker verder indien u meer wil weten over deze fietsbijstand!

     
Brand

Brand

Huurder of eigenaar, met de Aon@work brandverzekering kunt u gerust zijn, want alle schade aan uw huis of inboedel wordt gedekt.

De brandverzekering voor de eigenaar dekt naast brand ook schade veroorzaakt door storm, hagel, water, vandalisme, glasbreuk, natuurrampen of zelfs een ontdooide diepvriezer!

De brandverzekering voor de huurder is vaak een eis van de eigenaar en dekt uw aansprakelijkheid in bij eventuele schade die u aanricht aan de woning!  Waar nodig vult u deze verzekering aan met een dekking voor uw inboedel.

     
Rechtsbijstand

Rechtsbijstand

Gaat u onbezorgd door het leven en wenst u zo weinig mogelijk discussies en conflicten? Dat is perfect mogelijk. Maar soms komt het erop aan om uw rechten te verdedigen en op te komen voor uw belang.  In zo'n geval doet u maar beter een beroep op specialisten. Een rechtsbijstandsverzekering voor uw gezin is dan ook onmisbaar!

Naar gelang uw behoefte, heeft u bij ons keuze uit 3 formules: BRONZE (basisdekking) - SILVER en GOLD.

Aansluitend op de gekozen formule, kan u uw pakket vervolledigen met een interessante bijkomende dekking: Webactive! Deze uitbreiding helpt u in geval van problemen met online-aankopen, met bescherming van uw bankgegevens, uw reputatie- en social media exposures. Zo behoudt u in uw privéleven steeds de controle in de virtuele wereld.

     
Huispersoneel

Uw huispersoneel

Wanneer u een poetsvrouw, tuinman of babysit tewerk stelt, bent u volgens de wet een werkgever en bent u dus verplicht om deze persoon tegen ongevallen te verzekeren.  Dit kan u via Aon@work!

Let op: Sedert 01/10/2014 moet huispersoneel (iedereen die in uitvoering van een arbeidsovereenkomst huishoudelijk werk van overwegend manuele aard doet voor het huishuiden van zijn werkgever (schoonmaken, strijken, wassen, …)) bij de RSZ aangegeven worden, ongeacht de omvang van hun prestaties!

Enkel de occasionele niet-manuele arbeider die minder dan 8u per week presteert (de babysit bijvoorbeeld of iemand die u helpt bij het boodschappen doen) ontsnapt aan deze verplichting.